Website online!

Het is zo ver, de website is online. Welkom bezoekers!

Een korte introductie;
Als klein meisje raakte ik besmet met het "paardenvirus". Na jarenlang ponylessen kocht ik op 15 jarige leeftijd mijn eerste pony Primus nadat ik haar al een aantal jaar verzorgde. Een van mijn huidige paarden, welke ik zelf heb gefokt,  is vernoemd naar deze bijzondere pony. Op dit moment ben ik in het bezit van Orenda Primus, haar moeder Ordeal en Shadira.

Ik was er altijd van overtuigd dat ik "in de paarden wilde werken" en heb dan ook de opleiding Paardenhouderij & Management vlot afgerond na de middelbare school tijd. Ondanks diverse leuke stages en bijbaantjes ben ik uiteindelijk in een heel ander vakgebied gaan werken. Het bleef toch altijd kriebelen om wel iets met paarden te gaan doen... Maar wat dan?

Na wat research over mogelijkheden voor een nieuwe opleiding raakte ik erg enthousiast over de opleiding voor paarden sportmassage. Iets waarmee je écht wat voor een paard kan betekenen en daarnaast leek het mij zeer interessant meer kennis over de anatomie van het paard op te doen. Dit is tenslotte ook waardevol tijdens training. Dus startte ik in 2016 met de opleiding, welke ik in 2017 succesvol heb afgerond.

Ik speelde ook al langer met de gedachte iets met betrekking tot het bitloos rijden te doen. Sinds 2008 rijd ik mijn paarden bitloos, mijn ervaring hierover deel ik graag. Daarnaast was ik al in het bezit van het ORUN instructeursdiploma. Zo ontstond het idee om het lesgeven te combineren met een testservice cq. overstapbegeleiding voor bitloos rijden.

De opleiding tot sportmasseur vond ik ontzettend leuk om te doen. Het vergaren van kennis, nieuwe inzichten, mijzelf ontwikkelen en daarmee iets voor een dier kunnen betekenen… ik heb de smaak te pakken! Daarover later meer… ;)

Groeten Danielle

img_15521jpg