DaniĆ«lle van Voskuilen;  in Zuid-Holland woonachtig in gemeente Boskoop (Alphen aan den Rijn). Ik ben in het gelukkige bezit van 2 paarden en een pony.


Mijn liefde voor dieren en in het bijzonder paarden heeft er in geresulteerd dat ik in 2006 de opleiding Paardenhouderij & Management heb afgerond. In hetzelfde jaar heb ik mijn ORUN diploma basis instructeur in ontvangst mogen nemen. In 2016 ben ik gestart met de opleiding tot paarden sportmasseur, welke ik in 2017 succesvol heb afgerond. Sportmassage bij paarden is een zeer effectieve manier om je paard los in het lijf te krijgen en houden, waar uiteindelijk dus zowel paard als ruiter mee geholpen zijn!

 

Sinds januari 2008 heb ik met mijn eigen paarden de overstap naar bitloos rijden gemaakt. Middels deze website wil ik ruiters informeren en enthousiasmeren over bitloos paardrijden en hulp bieden aan diegene die de overstap naar bitloos paardrijden willen maken of willen ervaren hoe het is om bitloos te rijden. Mijn ervaring is namelijk dat veel mensen nog weinig bekend zijn met de mogelijkheden van bitloos paardrijden. Daarom bied ik de mogelijkheid om verschillende soorten bitloze optomingen (onder begeleiding) te testen.